Salsa Magyar Bajnok vagyok, Világbajnoki 4. helyezett, Nívódíjas Érdemes Sporttáncos...

...de nem ezért fogod szeretni az óráimat, hanem azért mert a tánctanítás mellett nagyon fontosnak tartom, hogy tanítványaim önfeledt hangulatban tudjanak kikapcsolódni egy nehéz nap után is.

A közösségépítés a másik, nem kevésbé fontos feladatom. Vidám órákkal, hangulatos salsa bulikkal, aktív pihenést nyújtó salsa wellness hétvégékkel és nyári táborokkal kovácsolok egy nagy családot táncosaimból. Legyél bátor, ha bele mersz vágni pillanatok alatt egy fantasztikus baráti társasághoz fogsz tartozni, és olyan érzésed lesz amikor táncolni jössz, mintha haza járnál.

Korhatár nincs, partner nem szükséges és azon sem kell aggódnod, hogy nem tudsz táncolni hiszen az én feladatom, hogy megtanítsalak! :)

Várlak szeretettel!

Németh Sándor

Németh Sándor

Sátori Andrea

Sátori Andrea

.....

Koós Zsuzsanna

Koós Zsuzsanna

.....

Vathy György

Vathy György

A Karibi Tánc Klub adminisztrátoraként a táborok, wellness hétvégék szervezésében veszek részt. A tanfolyamokon Sanyi mellett dolgozom.

Természetesen a tánc sem hagy hidegen. Lehetőség szerint tanulóként is jelen vagyok a számomra legkedvesebb, L.A. órákon.

 

Meggyőződésem, hogy a tánc hidat képez test és lélek között, és hogy mindenki képes táncolni, ha sikerül oldani a bennünk lévő blokkokat. 

Amire az óráimon számíthatsz: Garantált vidámság, felfokozott hangulat, odafigyelés, nőiesség és férfiasság megélése, és óhatatlanul egy cseppnyi önismeret bónuszként … :) 

Hiszem, hogy minél nyitottabb vagy, minél jobban átadod magad a táncnak, a partnernek, annál többet profitálsz az élményekből! :)

Szeretettel várlak óráimra! :)

 

 

A Karibi Tánc Klub tanáraként megtisztelő feladatom, hogy átadhatom nektek nem csak a tánclépéseket, hanem az ebből fakadó életörömöt is.

A Salsa gyógyszer minden fájdalmadra, ha rosszul használod visszaüt és tanít. 

A tanítás művészetének kulcsa a tolerancia.

A tanulás művészetének a kulcsa az alázat.

B.K.S. Iyengar

                          

karibitancklub.hu © 2017. All Rights Reserved.